Log indMenu
Hjælp > Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitikken vedtaget af eno omfatter elementer integreret i webstedets brugsvilkår og almindelige praksis.

Forudgående definitioner

Fortrolighed er defineret af International Organization for Standardization (ISO) som "at sikre, at information kun er tilgængelig for dem, hvis adgang er tilladt".
Personlig identifikationsinformation er information, der direkte eller indirekte gør det muligt at identificere dig.

Digital identitet

Når du opretter en konto, er det "login"-id, du opretter, og navnet offentlige. Hvis du ønsker at forblive anonym, kan du bruge et pseudonym i overensstemmelse med brugsvilkårene. Du kan berige din profil, holde elementer private, dele dem med dine kontakter eller gøre dem offentlige. Du kan også til enhver tid ændre, deaktivere eller slette elementerne i din profil eller din digitale identitet.

Kommunikationstjenester

eno tilbyder mange kommunikationstjenester. Nogle er private, såsom e-mails, private beskeder mellem medlemmer og SMS'er. For disse tjenester pålægger eno fortrolighed på sin infrastruktur. Desuden, i modsætning til andre tjenester, indsætter eno ikke reklamelinks i dine e-mails, bruger ikke indholdet af dine e-mails til at målrette reklamevisning og bruger ikke dine mobilnumre eller andre kontaktoplysninger til at sende dig reklame uden din tilladelse.
Andre kommunikationstjenester er offentlige, såsom beskeder på fora, offentliggørelse af artikler eller kommentarer på områder. Du har dog mulighed for at slette dine beskeder (online eller ved anmodning), dem der også er lavet på dit område, og for ikke at tillade offentliggørelse af beskeder på dit område.

Virtuel disk

eno giver dig mulighed for at lagre filer online gennem sin "virtuelle disk"-tjeneste. Denne tjeneste tilbyder flere delingsniveauer fra privat til offentlig, inklusive begrænset deling. Når mapper og filer er klassificeret som private, er de kun tilgængelige via din konto. Dette er naturligvis ikke længere tilfældet, hvis du giver adgangstilladelser til visse medlemmer eller gør mapper og filer offentlige.

Datahåndtering

Som mange websteder bruger eno flere tredjepartsudbydere for at sikre sin korrekte funktion, online tilstedeværelse og infrastruktur. I sit valg vælger eno kun anerkendte og pålidelige virksomheder. Under alle omstændigheder deler eno ikke dine private data med disse virksomheder, medmindre en tjenestes funktion kræver det (eksempel: mobilnummer til teleoperatør for at sende SMS). I dette tilfælde overføres kun de strengt nødvendige oplysninger; dette i overensstemmelse med vores aftaler og i respekt for fortrolighedsbetingelserne, som vi pålægger os selv.

Brug af cookie og session

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes af din browser på din harddisk på anmodning af websteder, når du besøger dem. Denne funktion er afgørende for at åbne og bruge en konto på eno. Det gør det især muligt for os at sikre, at sessionens data overføres korrekt til den rette modtager.
Desuden, når du forsøger at åbne en session, foreslår webstedet at gemme sessionen på computeren. Ved at bruge denne mulighed vil dit login sammen med en speciel nøgle blive gemt i en cookie for at automatisere åbningen af din session ved hvert besøg på eno. Denne cookie ødelægges automatisk efter en måned eller hvis du bruger funktionen Log af (tilgængelig ved at klikke på dit login øverst til højre på enhver side). Hvis du ved en fejl gemmer sessionen på en offentlig computer og glemmer at lukke den, er det nok at åbne en session på en anden computer for at gøre den første nøgle ugyldig ved næste åbning af browseren.
Hvis du ikke gemmer sessionen på din computer, er det nok at lukke browseren for at lukke din session.
eno kan bruge andre cookies (som for valg af webstedets sprog eller udførelse af anonym statistik), men gemmer ikke andre personlige oplysninger i dem.

Sikkerhed af transmissioner

eno sikrer automatisk dine kommunikationer mellem din computer og webstedet ved hjælp af HTTPS-protokollen. På andre protokoller (FTP, IMAP, POP, SMTP...), sker krypteringen efter brugerens valg i indstillingerne for forbindelsessoftwaren, han bruger. eno anbefaler udtrykkeligt at aktivere kryptering i disse softwareprogrammer.
Mere generelt for din sikkerhed på internettet, sørg for at bruge en ren, opdateret og beskyttet computer, især med et antivirusprogram. eno har specielt lavet en guide til rådighed for at hjælpe dig.

Sikkerhed af lagrede data

eno implementerer alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse af data. enos servere er fordelt på flere datacentre beliggende i Den Europæiske Union. Udvekslinger mellem servere er systematisk krypteret. Data lagres i realtid på flere diske takket være et RAID-system. Yderligere sikkerhedskopier laves i centre med isoleret og forsinket adgang. Formålet er at kunne sikre gendannelse af data, selv i tilfælde af en større hændelse. Sikkerhedsforanstaltningerne er også fysiske: konstant overvågning, tyverisikringssystemer, brandbekæmpelse, nødstrømforsyning osv.

Masseovervågning

Nogle organisationer, især regeringsorganisationer, har etableret enheder, der gør det muligt at opfange og overvåge internettrafik i stor skala. Selvom sikkerhedsmotiver ofte nævnes, er der også uudtalte økonomiske motiver, såsom at kunne plyndre strategiske data fra udenlandske virksomheder. Der er også politiske motiver, såsom ideen om at overvåge modstandere eller bedre at kontrollere offentlig mening. Fra et europæisk retligt synspunkt er disse enheder ulovlige og i strid med grundlæggende rettigheder. Faktisk skal enhver cybersurveillance for at være legitim, stamme fra en uafhængig retslig myndighed og kun anvendes på personer, der mistænkes for at begå eller ønsker at begå kriminelle handlinger. For at beskytte dit privatliv opfordrer vi alle brugere til simpelthen at bruge enos kryptering, der er stillet til rådighed (se forrige artikel "Sikkerhed af transmissioner"), for at gøre data, der kunne opfanges ulovligt, ubrugelige. eno sørger for, at adgang til eller overførsel af private data sker i overensstemmelse med grundlæggende rettigheder og modsætter sig enhver anmodning, der ville være åbenlyst illegitim.

Afsløring af private data

Dine private data er ikke beregnet til at forlade eno, undtagen i følgende tilfælde:
· når en tjenestes funktion kræver det,
· når du har givet os dit forudgående samtykke til deling af disse oplysninger,
· når din konto har været genstand for ulovlig brug og/eller i strid med brugsvilkårene, og forebyggelse eller reparation af skaden kræver det,
· når vi modtager en anmodning, der a priori er legitim fra en retslig myndighed.

DanskDeutscheEestiEnglishEspañolFrançaisHrvatskiIndonesiaItalianoLatviešuLietuviųMagyarNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânSlovenskýSlovenščinaSuomiSvenskaTürkçeViệt NamČeštinaΕλληνικάБългарскиУкраїнськарусскийעבריתعربيहिंदीไทย日本語汉语한국어
© eno[DA] ▲ Vilkår Nyhedsbrev