Log indMenu
Hjælp > Startside

Startside

Da adgang til dine tjenester og dine nærmeste er essentiel, kan det spare dig tid at gøre eno til din browsers startside.

På Chrome :

Klik på de tre linjer i menuen og på Indstillinger. I sektionen Ved opstart, vælg En sæt af sider og indtast https://eno.one i URL-feltet. I sektionen Udseende, markér Vis hjem-knap og ændre URL'en til https://eno.one.

På Edge :

Klik på de tre punkter i menuen og på Indstillinger. Ved linjen Åbn Microsoft Edge med, vælg En specifik side. I URL-feltet, indtast https://eno.one og klik på disketten for at gemme.

På Firefox :

Klik på de tre linjer i menuen, på Indstillinger og på Hjem. Ved linjen Startside og nye vinduer, vælg Brugerdefinerede webadresser. I URL-feltet, indtast https://eno.one.

På Opera :

I menuen, klik på Opera, på Indstillinger og på Browser. I sektionen Ved opstart, vælg Åbn en specifik side eller et sæt af sider. Klik på En sæt af sider. Indtast https://eno.one i URL-feltet og klik på OK for at gemme.

På Safari :

Klik på Safari i menuen, på Præferencer og på Generelt. Ved linjen Startside, indtast https://eno.one.

På Vivaldi :

Klik på Indstillinger og Opstart. Ved linjen Start med, vælg Specifik side og indtast https://eno.one.

Hvis alt er gået godt, vil din browser automatisk starte eno ved næste opstart.

DanskDeutscheEestiEnglishEspañolFrançaisHrvatskiIndonesiaItalianoLatviešuLietuviųMagyarNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânSlovenskýSlovenščinaSuomiSvenskaTürkçeViệt NamČeštinaΕλληνικάБългарскиУкраїнськарусскийעבריתعربيहिंदीไทย日本語汉语한국어
© eno[DA] ▲ Vilkår Nyhedsbrev