Log indMenu
Hjælp > Lav et henvisning

Lav et henvisning

Hent logoer for at lave en henvisning til dit rum. Du kan også lave en henvisning for at foreslå dine besøgende at dele dine sider på eno.

eno-logoer

Højreklik på det ønskede format, og klik derefter på Gem destination som for at hente billedet eller Kopier genvej for at hente billedets URL.
Logoerne « e » : 32×32 64×64 128×128 256×256 512×512
Logoerne « eno » : 340×99 680×197 1280×372 1920×557 3840×1115

Delingsknap

For at tillade deling af en side, indsæt følgende kode:
<span id="e_share"></span><script src="https://eno.one/help/makealink/share.js" type="text/javascript"></script>

Når man er logget ind på eno, vil brugeren blive opfordret til at dele den henvisende side med sine kontakter.

Personlig delingslink

Hvis du vil oprette dit eget delingslink, kan du gøre det fra dette link:
https://eno.one/?t=TEXT&u=URL

TEXT skal erstattes med din tekst eller din titel.
URL skal erstattes med din URL.
Du kan bruge en eller begge parametre på samme tid.

DanskDeutscheEestiEnglishEspañolFrançaisHrvatskiIndonesiaItalianoLatviešuLietuviųMagyarNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânSlovenskýSlovenščinaSuomiSvenskaTürkçeViệt NamČeštinaΕλληνικάБългарскиУкраїнськарусскийעבריתعربيहिंदीไทย日本語汉语한국어
© eno[DA] ▲ Vilkår Nyhedsbrev